Vítejte na stránkách naší společnosti. Dodáváme vybavení pro správné ošetření, uskladnění a zpracování zvěřiny.

Jste uživatel honitby, myslivecký spolek, nájemce, soukromý zemědělec, vlastník honitby či obory? U nás najdete nabídku vysoce kvalitních zařízení pro uskladnění zvěřiny, dále vybavení pro její ošetření a zpracování. 

Aktuality

Klikněte na nadpis článku nebo na obrázek pro další informace. 

Vážení přátelé, z technických důvodů nás v současnosti zastihnete na telefonním čísle 606 030 016. Omlouváme se za případné komplikace.

Ministerstvo zemědělství zveřejnilo na svých stránkách novou příručku pro žadatele o příspěvek na vybrané myslivecké činnosti. Zahrnuje i pravidla pro podání žádosti a poskytnutí dotace na chladící zařízení na zvěř. Stránky Ministerstva zemědělství s informacemi s příspěvkům pro uživatele honiteb najdete na EAGRI.CZ/PRISPEVKY.MYSLIVOST. Plné znění...

Zvěřina je vysoce kvalitní přírodní produkt

s výjimečnými dietetickými vlastnostmi. Pro zachování její kvality i výtečných chuťových parametrů je potřeba věnovat jejímu uskladnění a zpracování odpovídající péči. 

Zvěřina má jemnější strukturu a významně nižší obsah tuku, než maso domácích zvířat. Tuk zvěře navíc obsahuje méně cholesterolu, zato má významně vyšší podíl nenasycených mastných kyselin. Jedná se tedy o vysoce kvalitní potravinu, která splňuje moderní nároky nejen na zdravou výživu, ale také na etické a ekologické aspekty získávání potravin. Pro udržení jejích kvalitativních vlastností a tomu odpovídající zpeněžení je potřeba věnovat jejímu zpracování od ulovení po distribuci konečnému spotřebiteli náležitou péči. Základní pravidla pro nakládání se zvěřinou naleznete na této stránce.

Ačkoliv naše společnost je na trhu 10 let a od svého vzniku se zaměřuje na výzbroj, výstroj a vybavení pro myslivce a lovce, tyto stránky vznikají nově v reakci na aktuálnost tématu využití zvěřiny v současné době, vzhledem k omezenému výkupu, výkupním cenám a rozmáhajícím se prodejem zvěřiny přímo uživateli honiteb. Stránky budou průběžně rozšiřovány a doplňovány.